Просторен и обзаведен двустаен апартамент в Несебър, квартал Аурелия

Впуснете себе в атмосферата на лукс и уют в изумителна спалня. Напълно обзаведена, тя впечатлява със своята светлина и простор. Панорамните прозорци дават усещане за свобода и природна красота. Снимка.1Впуснете себе в атмосферата на лукс и уют в изумителна спалня. Напълно обзаведена, тя впечатлява със своята светлина и простор. Панорамните прозорци дават усещане за свобода и природна красота. Снимка.2Впуснете себе в атмосферата на лукс и уют в изумителна спалня. Напълно обзаведена, тя впечатлява със своята светлина и простор. Панорамните прозорци дават усещане за свобода и природна красота. Снимка.3Уютна и стилна тераса, която заема целия фасад на апартамента, ви кани да се насладите на почивката в удобна обстановка. Насладете се на зеленина, пейзажи и спокойствие директно на вашата тераса. Снимка. 4Уютна и стилна тераса, която заема целия фасад на апартамента, ви кани да се насладите на почивката в удобна обстановка. Насладете се на зеленина, пейзажи и спокойствие директно на вашата тераса. Снимка. 5Отворете вратите към просторната вестибюл, която леко преминава в уютната всекидневна. Тук витае атмосфера на гостоприемство и комфорт, а стилното оформление създава неповторима чар. Снимка. 6Вдишайте в атмосферата на свежест и стил в просторната баня с елегантен душ кабината и всичко необходимо за вашето удобство. Всяка детайл е промислена до най-малкия детайл, за да създаде идеалното място за релаксация и грижа за себе си. Снимка.7Отворете вратите към просторната вестибюл, която леко преминава в уютната всекидневна. Тук витае атмосфера на гостоприемство и комфорт, а стилното оформление създава неповторима чар. Снимка. 8Влезте в атмосферата на хармония и стил в просторната кухня и дневна, напълно обзаведени с мебели и битова техника. Снимка.9Влезте в атмосферата на хармония и стил в просторната кухня и дневна, напълно обзаведени с мебели и битова техника. Снимка.10Влезте в атмосферата на хармония и стил в просторната кухня и дневна, напълно обзаведени с мебели и битова техника. Снимка.11Влезте в атмосферата на хармония и стил в просторната кухня и дневна, напълно обзаведени с мебели и битова техника. Снимка.12Влезте в атмосферата на хармония и стил в просторната кухня и дневна, напълно обзаведени с мебели и битова техника. Снимка.13Влезте в атмосферата на хармония и стил в просторната кухня и дневна, напълно обзаведени с мебели и битова техника. Снимка.14Влезте в атмосферата на хармония и стил в просторната кухня и дневна, напълно обзаведени с мебели и битова техника. Снимка.15
Общ
ID на апартамент:441
Тип:Продажба
Тип обект:квартира
Цена:112 458 BGN продажна цена
1584 BGN за 1 м2
Описание:

IMPERIUM REALTY предлага за продажба просторен Двустаен апартамент, разположен в жилищен комплекс от затворен тип в град Несебър, квартал Аурелия. Разстояние от плажа - 400 метра.

Площ: 71 м2, разположен на 2/5 етаж в добре поддържана сграда с Акт 16, отделни партиди за ток и вода, битов ток, отличнии общи части, асансьор.

Разпределение: входно антре, просторна всекидневна с кухненски бокс, отделна спалня, баня/WC с душ кабина, тераса.

Комплексът разполага с контролиран достъп, паркинг, охрана 24/7, три басейна, магазин, ресторант, детска площадка, поддържана територия с зелени площи.

Годишна такса поддръжка: 850 евро

Брой стаи:2
Етаж:3 етаж от общо 5
Квадратура:71 м2


допълнителна информация
Коментари (0)

Няма коментари

Главна информация
  • България, област Бургас, град Несебър
    • Квадратура: 71 м2
    • Квартира, 2 спални
  • Продажба112 458 BGN
Актуализиране на параметър {name}
sales@imperialrealty.bg
  • sales@imperialrealty.bg
  • Моля, влезте, за да видите
  • all_member_listings (125)

Вашата обява ли е?

Би ли искал искам продажба  по-бързо?

прилагайте платени услуги

Подобни обяви
^ Качи се нагоре