Изцяло южен и просторен двустаен апартамент в гр. Несебър, квартал Черно море

Този апартамент е поле за вашата фантазия и вдъхновение. Позволете си да бъдете смели и да реализирате най-дерзките си дизайнерски идеи - и ще бъдете изненадани от резултата. Снимка. 1Този апартамент е поле за вашата фантазия и вдъхновение. Позволете си да бъдете смели и да реализирате най-дерзките си дизайнерски идеи - и ще бъдете изненадани от резултата. Снимка. 2Този апартамент е поле за вашата фантазия и вдъхновение. Позволете си да бъдете смели и да реализирате най-дерзките си дизайнерски идеи - и ще бъдете изненадани от резултата. Снимка. 3Този апартамент е поле за вашата фантазия и вдъхновение. Позволете си да бъдете смели и да реализирате най-дерзките си дизайнерски идеи - и ще бъдете изненадани от резултата. Снимка. 4Този апартамент е поле за вашата фантазия и вдъхновение. Позволете си да бъдете смели и да реализирате най-дерзките си дизайнерски идеи - и ще бъдете изненадани от резултата. Снимка. 5Този апартамент е поле за вашата фантазия и вдъхновение. Позволете си да бъдете смели и да реализирате най-дерзките си дизайнерски идеи - и ще бъдете изненадани от резултата. Снимка. 6Този апартамент е поле за вашата фантазия и вдъхновение. Позволете си да бъдете смели и да реализирате най-дерзките си дизайнерски идеи - и ще бъдете изненадани от резултата. Снимка. 7Този апартамент е поле за вашата фантазия и вдъхновение. Позволете си да бъдете смели и да реализирате най-дерзките си дизайнерски идеи - и ще бъдете изненадани от резултата. Снимка. 8Този апартамент е поле за вашата фантазия и вдъхновение. Позволете си да бъдете смели и да реализирате най-дерзките си дизайнерски идеи - и ще бъдете изненадани от резултата. Снимка. 9Този апартамент е поле за вашата фантазия и вдъхновение. Позволете си да бъдете смели и да реализирате най-дерзките си дизайнерски идеи - и ще бъдете изненадани от резултата. Снимка. 10Този апартамент е поле за вашата фантазия и вдъхновение. Позволете си да бъдете смели и да реализирате най-дерзките си дизайнерски идеи - и ще бъдете изненадани от резултата. Снимка. 11Този апартамент е поле за вашата фантазия и вдъхновение. Позволете си да бъдете смели и да реализирате най-дерзките си дизайнерски идеи - и ще бъдете изненадани от резултата. Снимка. 12Този апартамент е поле за вашата фантазия и вдъхновение. Позволете си да бъдете смели и да реализирате най-дерзките си дизайнерски идеи - и ще бъдете изненадани от резултата. Снимка.13
Общи
ID на апартамент:339
Тип обект:Апартамент
Брой стаи:2
Етаж:3 етаж от общо 3
Квадратура:64 м2
Цена:74 709 USD продажна цена
1167 USD за 1 м2
Описание:

IMPERIUM REALTY предлага за продажба просторен двустаен апартамент, разположен в жилищна сграда в гр. Несебър, квартал Черно море. Разстояние от плажа - 800 метра.

Жилището е площ 64,40 м2, разположено на 3/3 етаж в добре поддържана сграда с отлични общи части, с Акт 16, отделни партиди за ток и вода, битов ток.

Разпределение: входно антре, просторна всекидневна с кухненски кът, спалня, баня/WC, тераса. Южно изложение.

Без годишна такса поддръжка.допълнителна информация
Тип:Продажба
Препратки:
Коментари (0)

Няма коментариПосочете вашата контактна информация и с удоволствие ще ви предоставим повече информация за този обект!
Главна информация
  • Продажба74 709 USD
Подобни обяви
^ Нагоре
Ние сме на връзка
и готови да помогнем.