Новости


ПРОДАЖБА НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ В БЪЛГАРИЯ: ОСНОВНИ МОМЕНТИ И ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ПРОЦЕСА
09 януари 2024

Напоследък нараства броят на клиентите, насочени не към придобиването, а към продажбата на недвижими имоти в България. Такива сделки също са много търсени в страната. Продажбата на жилище може да се осъществи успешно, като се обърнете към професионалисти, избягвайки ненужните проблеми и трудности. Експертите на IMPERIUM REALTY ще съдействат при сключване на сделка за покупко-продажба на всеки недвижим имот, като предоставят пълна подкрепа на страните на всеки етап от сътрудничеството: от определяне на цената до сключване на споразумение.

Прочетете повече »
БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ И CЪДЕЙСТВИЕ ЗА ОТПУСКАНЕ НА БАНКОВ КРЕДИТ!
12 декември 2023

IMPERIUM REALTY предлага безплатна консултация и съдействие за отпускане на банков кредит. IMPERIUM REALTY ще подпомогне в получаването и структурирането на Вашата ипотека.

Прочетете повече »
НАЙ-ДОБРИТЕ ЗАСТРАХОВКИ НА ВОДЕЩИТЕ ЗАСТРАХОВАТЕЛНИ КОМПАНИИ
12 декември 2023

IMPERIUM REALTY предлага на своите клиенти пълната гама на продукти предлагани на Българския застрахователен пазар от нашите партньори, ние ще  изберем специално за Вас най-изгодната оферта на пазара и изготвим специално предложение за Вас, отговарящо напълно на Вашите изисквания.

Прочетете повече »
Професионално видео и фото заснемане с дрон!
21 октомври 2022

Ние Ви предлагаме професионално видео и фото заснемане с дрон. В нашата работа използваме професионално оборудване - дрон Mavic AIR, което позволява да създаваме наистина висококачествени снимки и видеоклипове в 4K.

Прочетете повече »
Защо да инвестирате в недвижими имоти
21 октомври 2022

Много хора правят своите първи стъпки в света на инвестициите именно чрез покупка, продажба и отдаване под наем на недвижими имоти. Това е една от най-надеждните инвестиции, които можете да направите, и ако следвате добър подход и финансова стратегия, ще постигнете своите цели.

Дали си струва да инвестирате в недвижими имоти зависи от вашите индивидуални нужди и цели.

Прочетете повече »
Предимства на новото строителство
21 октомври 2022

Предстои ви да закупите имот, което в много случаи поставя на дневен ред пред купувачите дилемата: ново или старо строителство. Разбира се, и двете опции имат своите предимства и недостатъци за бъдещите собственици на жилище. Необходимо е да обмислите какви са възможностите и интересите ви в дългосрочен план, за да вземете правилното за вас решение за инвестиция в недвижимо имущество.

Прочетете повече »
^ Нагоре
Ние сме на връзка
и готови да помогнем.