Държава:
Област:
град:
Търсене в раздел
Вид на имота
Цена от , BGN
Цена до , BGN
Квадрат от, м2
Квадрат до, м2
Стаи
УЮТЕН И ПРОСТОРЕН ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ В НЕСЕБЪР
УЮТНО И НАПЪЛНО ОБЗАВЕДЕНО СТУДИО В СЛЪНЧЕВ БРЯГ
ЕТАЖ ОТ КЪЩА С ПАНОРАМА МОРЕ В СВЕТИ ВЛАС
СЛЪНЧЕВ И ПРОСТОРЕН ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ С ПОДОВО ОТОПЛЕНИЕ В НЕСЕБЪР
КОМФОРТНО И ОБЗАВЕДЕНО СТУДИО В СЛЪНЧЕВ БРЯГ
УЮТЕН ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ НА 200 МЕТРА ОТ ПЛАЖА В РАВДА
ОБЗАВЕДЕН ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ В НЕСЕБЪР
ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ НА 250 МЕТРА ОТ ПЛАЖА В СВЕТИ ВЛАС
УЮТЕН И НАПЪЛНО ОБЗАВЕДЕН ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ В СЛЪНЧЕВ БРЯГ

Агенция за недвижими имоти - IMPERIUM REALTY

IMPERIUM REALTY 
Вашият надежден партньор на българския пазар на недвижими имоти!

 

Агенция за недвижими имоти IMPERIUM REALTY с удоволствие Ви предлага високо професионално съдействие при покупко-продажба на недвижими имоти, максимална сигурност и спокойствие по време и след сключване на сделката.

Нашата компания работи по високи американски бизнес стандарти и винаги гарантира безопасност, качество и професионализъм.

 

НАШИТЕ УСЛУГИ:

Посредничество при покупко-продажба, наемане и отдаване под наем на недвижими имоти

Професионално заснемане на имота и изготвяне на ефективна рекламна стратегия

Подбор и организация на огледи на подходящи имоти за покупка или наемане

Посредничество при договаряне условията на сделката, с цел постигане на най-добри параметри

 Помощ и/или представителство пред всички институции и лица включени в процеса на сделката

Юридическа консултация и контрол при покупка или продажба на недвижим имот

Финансови консултации при сделки с инвестиционни цели или за лични нужди

 

Най-коректните агенции за недвижими имоти (Бургас)

            Във връзка с агенциите за недвижими имоти Бургас е истинско съкровище. Подходящият терен на града е привлекателен и за продавачи, и за купувачи на къщи и апартаменти. Затова, ако се интересувате от инвестиции, агенциите за недвижими имоти (Бургас) има какво да Ви предложи. Коректни услуги с бързи срокове и гарантирано успешно сключване на сделки – това ще откриете със сигурност в агенциите за недвижими имоти (Бургас).

Вижте повече:

Добрите агенции за недвижими имоти (Бургас)

Агенции за недвижими имоти Бургас 1 - огромен успех
Професионални агенции за недвижими имоти Бургас

            „Imperium Realty“ е сред най-добрите агенции за недвижими имоти (Бургас) поради ред причини. Професионализмът във всяка стъпка от работата обаче е най-важната сред тях. Всички агенции за недвижими имоти (Бургас) трябва да обслужват клиентите си качествено и внимателно, когато става дума за имущество. Темата е деликатна, значима и популярна. В обществото много се говори за агенциите за недвижими имоти (Бургас) и професионално, и любителски. Повечето хора имат поне известен интерес към дейността на агенциите за недвижими имоти – Бургас и неговите жители не са изключение. Това означава само, че в работата на агенциите за недвижими имоти (Бургас) не трябва да се правят никакви компромиси. Всички условия, обещания и дадени гаранции се изпълняват, в противен случай сделките не са толкова успешни. За пълното удовлетворение на клиентите добрите агенции за недвижими имоти (Бургас) се стараят във всяка стъпка от процеса. Независимо дали става дума за покупка, продажба или наем, една от агенциите за недвижими имоти (Бургас), която със сигурност заслужава доверие, е „Imperium Realty“.

Комуникацията с агенциите за недвижими имоти (Бургас)

Агенции за недвижими имоти Бургас 2 - изгодни оферти
Най-добрите агенции за недвижими имоти Бургас

            Агенциите за недвижими имоти (Бургас) работят в тясно специализирана, но много комплексна сфера. Добрите познания в нея са гарант за успешните сделки, обаче с тях не се изчерпва целия процес. Клиентите и агенциите за недвижими имоти (Бургас) в течение на съвместния си труд се намират в постоянна и интензивна комуникация. Нейното ниво също е от значение. Пълноценната комуникация с агенциите за недвижими имоти (Бургас) води до решаването на проблемите още в момента на възникването им. Освен това съдействието, което агенциите за недвижими имоти (Бургас) предлагат, не може да бъде ефективно, ако зад него не стои качествено общуване. Изясняването на условията и сроковете е част от това общуване, но в него влизат и други теми като цени, съвети, изисквания и очаквания. Работата на агенциите за недвижими имоти (Бургас) е комплексна и се основава именно на комуникацията. Успешна сделка не се сключва от един човек – зад него в агенции за недвижими имоти (Бургас) като „Imperium Realty“ стои цял екип от професионалисти, които си обменят опит, препоръки и се грижат за комуникацията на всички нива. Затова пълноценното общуване е от такова голямо значение за работата на всяка от агенциите за недвижими имоти (Бургас). В „Imperium Realty“ ние вярваме, че ефективното общуване е ключът към успешните продажби.

Коректни агенции за недвижими имоти (Бургас)

Агенции за недвижими имоти Бургас 3 - огромен опит
Успешни агенции за недвижими имоти Бургас

            Когато става дума за коректни агенции за недвижими имоти, Бургас заслужава внимание, тъй като на негова територия функционира „Imperium Realty“. Това, от своя страна, означава, че градът печели доверието на хората като успешна локация за развитие на бизнеса. Затова и за много от агенциите за недвижими имоти, Бургас е предпочитано място. „Imperium Realty“ обаче се отличава от всички свои конкуренти, защото прекрасно познава силните и слабите страни на тази конкретна локация. По отношение на агенциите за недвижими имоти, Бургас разполага и с възможности, и с огромен потенциал. „Imperium Realty“ развива именно неговия потенциал, превръщайки го във все по-атрактивно място за покупко-продажба. С коректните си условия на работа, „Imperium Realty“ е сред агенциите за недвижими имоти (Бургас), в които човек получава качествено обслужване и професионално съдействие. С бързи срокове на работа и прозрачни условия, с ефективна комуникация и добро познаване на имотния пазар между агенциите за недвижими имоти (Бургас) „Imperium Realty“ определено е най-коректната такава.

Агенции за недвижими имоти – Бургас и района

            Истински добрите агенции за недвижими имоти (Бургас) рядко разпростират дейността си само върху един конкретен град. Възможностите на имотния пазар са големи и съответно е въпрос на добра организация всяка една от агенциите за недвижими имоти (Бургас) да разшири своя периметър. „Imperium Realty“ е добър пример за точно такъв случай. Тя представлява една от работещите в няколко региона агенции за недвижими имоти – Бургас, Варна, Слънчев бряг, Несебър и курортните селища около тях. С разнообразните локации логично идват и разнообразните оферти. Агенциите за недвижими имоти (Бургас и други градове) умеят да се възползват качествено от предложенията на пазара и да ги превръщат в успешни сделки. Независимо къде точно работят агенциите за недвижими имоти – Бургас или друга локация – предимствата на географското разположение никога не са напълно еднакви. С такова изобилие от възможности агенциите за недвижими имоти (Бургас) могат да предложат на всеки клиент точно това, от което той има нужда. Различна инфраструктура, атрактивна природа, интересна атмосфера – многото оферти на агенциите за недвижими имоти (Бургас) гарантират удовлетворяване на всеки вкус. Локацията на самото имущество също често е уникална, което пък прави покупката или продажбата му още по-лесна. Със съдействието на агенциите за недвижими имоти (Бургас) сделките се сключват именно с оглед на най-големите преимущества на конкретната къща или апартамент.

Агенции за недвижими имоти Бургас 4 - най-качествено
Коректни агенции за недвижими имоти Бургас

            „Imperium Realty“ е сред агенциите за недвижими имоти (Бургас), които винаги знаят какво и как да предложат на своите клиенти. Комуникацията с професионалистите е качествена, ефективна и бърза. „Imperium Realty“ няма да губи Вашето време с празни приказки и неосъществени уговорки, защото тя е една от агенциите за недвижими имоти (Бургас), които работят по високи утвърдени стандарти в бранша. Всичко, което трябва да знаете за покупко-продажбата, ще Ви бъде предоставено коректно и своевременно от една от най-добрите агенции за недвижими имоти (Бургас). Ние вършим работата си с удоволствие и сме специалисти в това, което правим, защото нито една сделка не ни е безразлична. „Imperium Realty“ има удоволствието да се нарежда сред любимите агенции за недвижими имоти (Бургас) на клиентите и този висок приз е живото доказателство за високия професионализъм на хората, които работят при нас. Ние вярваме, че сме една от най-коректните и успешни агенции за недвижими имоти (Бургас), защото не спираме да се развиваме и да си поставяме високи цели. При нас Вие ще откриете професионално и любезно отношение, с което покупко-продажбата или наемът на имот няма да бъдат никакъв проблем.

Най-коректните агенции за недвижими имоти (Бургас)

Добрите агенции за недвижими имоти (Бургас)

Комуникацията с агенциите за недвижими имоти (Бургас)

Коректни агенции за недвижими имоти (Бургас)

Агенции за недвижими имоти – Бургас и района

 • България, област Бургас, курорт Слънчев Бряг
  • 1 стая
  • Етаж/общ брой етажи: 4/5
  • Квадратура: 43 м2
 • 82 144 BGN
 • 1910 BGN за 1 м2
IMPERIUM REALTY предлага за продажба просторно и красиво студио, разположено в Слънчев...
 • България, област Бургас, град Поморие
  • 2 стаи
  • Етаж/общ брой етажи: 1/5
  • Квадратура: 60 м2
 • 111 481 BGN
 • 1858 BGN за 1 м2
IMPERIUM REALTY предлага за продажба обзаведен двустаен апартамент със собствено дворно място...
 • България, област Бургас, курорт Слънчев Бряг
  • 1 стая
  • Етаж/общ брой етажи: 5/5
  • Квадратура: 38 м2
 • 71 387 BGN
 • 1879 BGN за 1 м2
IMPERIUM REALTY предлага за продажба просторно и обзаведено студио в целогодишен комплекс в...
 • България, област Бургас, село Тънково
  • 2 стаи
  • Етаж/общ брой етажи: 1/4
  • Квадратура: 74 м2
 • 86 055 BGN
 • 1163 BGN за 1 м2
IMPERIUM REALTY предлага за продажба просторен и обзаведен апартамент в жилищна сграда без...
 • България, област Бургас, град Свети Влас
  • 3 стаи
  • Етаж/общ брой етажи: 1/4
  • Квадратура: 97 м2
 • 105 594 BGN
 • 1089 BGN за 1 м2
IMPERIUM REALTY предлага за продажба голям и обзаведен апартамент в жилищна сграда без такса...
 • България, област Бургас, курорт Слънчев Бряг
  • 1 стая
  • Етаж/общ брой етажи: 3/5
  • Квадратура: 45 м2
 • 74 320 BGN
 • 1652 BGN за 1 м2
IMPERIUM REALTY предлага за продажба просторно и напълно обзаведено студио в жилищен комплекс...
 • България, област Бургас, град Свети Влас
  • 1 стая
  • Етаж/общ брой етажи: 4/5
  • Квадратура: 41 м2
 • 83 121 BGN
 • 2027 BGN за 1 м2
IMPERIUM REALTY предлага за продажба красиво студио с нов ремонт в жилищен комплекс...
 • България, област Бургас, село Равда
  • 2 стаи
  • Етаж/общ брой етажи: 1/5
  • Квадратура: 50 м2
 • 96 812 BGN
 • 1936 BGN за 1 м2
IMPERIUM REALTY предлага за продажба уютен и обзаведен двустаен апартамент в жилищна...
 • България, област Бургас, курорт Слънчев Бряг
  • 3 стаи
  • Етаж/общ брой етажи: 2/5
  • Квадратура: 70 м2
 • 141 795 BGN
 • 2026 BGN за 1 м2
IMPERIUM REALTY предлага за продажба просторен и напълно обзаведен тристаен апартамент в...
 • България, област Бургас, град Несебър
  • 3 стаи
  • Етаж/общ брой етажи: 2/5
  • Квадратура: 80 м2
 • 159 398 BGN
 • 1992 BGN за 1 м2
IMPERIUM REALTY предлага за продажба просторен и обзаведен тристаен апартамент в затворен...
 • България, област Бургас, град Свети Влас
  • 2 стаи
  • Етаж/общ брой етажи: 4/4
  • Квадратура: 77 м2
 • 230 784 BGN
 • 2997 BGN за 1 м2
IMPERIUM REALTY предлага за продажба слънчев двустаен апартамент с невероятна панорамна гледка...
 • България, област Бургас, град Ахелой
  • 2 стаи
  • Етаж/общ брой етажи: 4/6
  • Квадратура: 63 м2
 • 117 348 BGN
 • 1863 BGN за 1 м2
IMPERIUM REALTY предлага за продажба чудесен двустаен апартамент с уникална гледка море на първа...

Последни новини
Свържете се с нас

^ Качи се нагоре